Gå til hovedindhold

Vilkår for tilbud og køb

På denne side finder du en række generelle oplysninger om procedurer og vilkår i forbindelse med køb af en grund af Aarhus Kommune.

Tilbud og køb af villagrunde:

Tilbud og køb af storparceller:

Tilbud og køb af erhvervsgrunde:

Tinglysning
I forbindelse med køb af en grund foregår enhver tinglysning elektronisk, og skal ske i Det Digitale TinglysningssystemTinglysningsafgiften for skøde er pt. fast kr. 1.850 + varierende afgift 0,6% af højeste værdi af købesum ekskl. moms eller ejendomvurderingen.

Abonnement på nyhedsbrev
Hvis du ønsker at abonnere på et nyhedsbrev vedr. de grunde, som Aarhus Kommune udbyder til salg, kan du navigere til siden med tilmelding til nyhedsbrev.

Oplysning om anvendelse af persondata

Aarhus Kommune registrerer og bruger de oplysninger, du giver os i forbindelse med din henvendelse. Vi bruger oplysningerne for bedre at kunne besvare din henvendelse. Aarhus Kommune er dataansvarlig  for behandling af personoplysninger, og du kan læse mere om kommunens behandling af personoplysninger her: https://aarhus.dk/databeskyttelse

Yderligere oplysninger om vores behandling af personoplysninger i forbindelse med grundsalg kan læses her www.aarhus.dk/databeskyttelse/grundsalg.