Gå til hovedindhold

Boligområde ved Parosvej i Hårup. ENKELT GRUND I GENUDBUD

Om denne udstykning

Velkommen til Parosvej i Hårup. 

GRUND I UDSTYKNINGEN ER TIL FRIT SALG. 

Det er muligt at få en reservation af en grund i 14 dage - se vores vilkår for reservation her - du kan ringe eller skrive til Opkøb og Grundsalgs, hvis du ønsker at reservere en grund. Du har mulighed for at komme på venteliste til en reserveret grund. Det er kun muligt at reservere 1 grund pr. husstand.

Oplysninger om en jordbundsforhold mm. kan findes på den enkelte grund under punktet "grundspecifikke informationer" 

Alle interesserede købere opfordres til at gennemlæse det fremlagte udkast til købsaftale og samtlige handlens bilag herunder den fremlagte jordbundsundersøgelse. Jordbundsundersøgelserne findes ved af downloade dokumentet ”grundspecifikke oplysninger” som findes for hver enkelt grund i udstykningen.

Man opfordres samtidig til at søge juridisk og/eller byggeteknisk rådgivning såfremt man ønsker yderligere afklaring af betydningen af indholdet i dette materiale inden der fremsendes et bindende købstilbud.   

Købstilbud finder du sammen med handlens øvrige dokumenter 

Køber du grunden alene kan du downloade tilbudsblanketten her  

Er i 2 købere af grunden skal I bruge købsblanketten her

Bemærk - Ved Parosvej 70-76 er der beliggende et regnvandsbassin mod nord for de grunde, det bassin flyttes yderligere mod nord og udvides ligeledes. 

Terrænet ved Parosvej er omkranset af både boligkvarterer og åbne marker. En skolesti går gennem området og betjener både Hårup og Mejlby, og syd for udstykningen ligger et parcelhusområde samt et stort område med idræts- og boldbaner.